indregard.no
Blogging og medier

Bloglovin' part 4: Hjorthen uttaler seg

Nylig fant jeg ut at jeg hadde fått I luv your blog award hos Kristin. Nå deler jeg ut min fjerde award!

Hjorthen

Det er ingen tvil om at Hjorthen er primus motor i det norske bloggmiljøet. Mannen har et helt utrolig antall poster, på tross av at han har tatt på seg det nesten umulig krevende prosjektet å drive Tordenbloggen hvert eneste år. Likevel deles det ut lite priser til selve bloggen «Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på». Det skyldes naturligvis at Hjorthen arrangerer kåringene selv, og det ville vært en smule comme il ne faut pas å utnevne seg selv.

Hjorthen leverer, i tillegg til alt primus-motor-arbeid, gode tekster. Det fortjener virkelig mye mer berømmelse enn det han får. Stå på videre, Arne.

I ♥ your blog