indregard.no
Blogging og medier

Thou maketh my day

makemyday.jpg
makemyday.jpg

Høstlyset skinner ned på indregard.no etter å ha blitt nominert1 til «Takk for kva du gjev dagen min»-prisen. Prisen er egentlig en tagging, der man skal dele ut prisen til ytterligere opptil ti blogger som skaper dagen min.

Det er forøvrig første gang jeg er tagget til noe. Moro.

De følgende får en nominasjon2:

  • Mihoe (Reality Challenged). Det krever mye å holde på kvaliteten over tid, og Mihoe er en slik blogger jeg blir glad av å lese fordi perspektivene er såpass like mine egne.
  • Esquil (Esquil røler). Vi har begge en ufornuftig interesse i fotballstatistikk og sannsynlighetsberegning, og Esquil er en blogger som løfter bloggebyen.
  • Knut Johannessen (Vox Populi). Etter å ha drevet flerdagers verbalslåssing på iNorden om Afghanistan, trer folkets røst inn for å roe gemyttene for meg dagen etter. Det står det respekt av. Og det made my day.
  • Fjordfitte dominerer, som alltid. Med eller uten kommentarer, og med eller uten voksenadvarsel.
  • Hjorthen (Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på). Hvem andre yter bistand til bloggebyen på Hjorthens nivå? Samtidig som man har en av de bedre bloggene?
  • Jarle Petterson og gjengen på iNorden. Disse folkene er virkelig opptatt av nettets demokratiske og journalistiske potensial, og brøyter vei i jungelen med prosjekter som Depesjer og iNorden.
  • Andreas Bryhn Ekonomikommentarer. Grundig anvendt kompetanse med sans for å bruke maktas verktøy mot makta selv.

Sånn. Det får holde. Hvis alle skal drive og få premier hele tiden, blir man bare cocky og usmakelige å ha med å gjøre.


  1. Jeg er naturligvis uenig i bruken av begrepet «nominert» her. (Og det er ordboka også: nominasjo’n m1 (fra lat., se *nominere) oppstilling av kandidat(er) ved et valg.) Hvis jeg var nominert, ville jeg være en av flere aktuelle kandidater til prisen. Slik jeg forstår det, vil det aldri bli utdelt noen annen pris enn nominasjonen. Ergo er jeg tildelt prisen, ikke nominert til prisen. Men jeg bøyer meg for prisutdelerens nomenklatur.

  2. Argh, det skjærer i ørene.

priser