indregard.no
Bak nyhetsfasaden

Ny gudfar

En kommunikasjonsstrategi for suksess i det kommende pavekonventet.

Du som er så vakker og velartikulert, du ringer som en klokker og snakker som en poet. Du vet hva som står i Testamentet, og du vet de har ei pipe du tror alle vil følge. Men du er med på prosessen; vi har fått en mann i Vatikanet. Jeg har selv sendt ut invitasjon.

Det finnes en trapp som går ned til en kjeller. Du går ned enten du vil eller ei, men husk: det kan bli jævlig varmt der nede. Selv ikke Gud kan høre oss når vi ber der. Da er det ikke lenger snakk om å tro, men på tide å innse et par ting. La oss nå få din stemme!

Bare tenk så mange ganger vi har sett det for oss. Visualisert og regissert. Vi har tatt dag for dag, konstruert svar. Vi representerer alle sosiale lag, fra toppen av pyramiden og ned. Bli med på suksessen. Du er som oss.

Vi stiller ingen krav til din karakter, og det er ikke stort du trenger å forstå. Vi skal be for deg, vår sønn, for hos Han er du ennå ikke dømt. Alt du kan drømme - alt det kan hende. Og alt du holder vakkert, det kan óg brenne. Bare prøv å grave ned dine hemmeligheter.

Tenk strategi, men fold dine hender før du går i seng. Ta kontroll på kontinentet. Reis deg opp og kall deg for en mann! Når klokkene ringer, når de ringer deg inn, kom så på vår side av din grind.

Tro gjerne om igjen, for Gud er vår far. Alt dette står i Testamentet. Men bare Gudfaderen vet hva som ligger bak vårt halleluja.

kaizers paven mafia