indregard.no
Blogging og medier

Verdensherredømmet nærmer seg

Advarsel: denne bloggposten er bare fylt med selvskryt. Den bør i grunn ikke leses.

2011 var et hyggelig år for bloggen rent besøksmessig. Månedlige unike besøkere var oppe i over 25 000 i august, selvsagt drevet frem av islendingene og Eurabia. Men også månedene før og etter sommeren ga et stabilt og høyt besøkstall.

Bloggbesøk
Bloggbesøk

Når Drøm fra Sagaland også ble den mest leste saken hos Morgenbladet i 2011, er det mye som tyder på at 2011 så langt er det året i historien der flest har lest ting jeg har skrevet. Nesten synd det er så alvorlig.

Forøvrig var det en bekymringsverdig trend i statistikken for 2011. I 2010 hadde jeg bare 8 besøkende med islandsk IP-adresse. I 2011 steg dette med over 10 000 % til 846. Fortsetter denne utviklingen et år til, vil de islandske besøkende være i flertall. Hvem vet om jeg vil fortsatt vil få skrive på norsk. Det er med andre ord mye som tyder på at Maya-kalenderens dommedagsprofetier er riktige i mitt personlige tilfelle.

Ellers av nyheter fra statistikken: Chrome og mobile lesere er på vei opp. Internet Explorer og Firefox taper terreng. Dere har imponerende store skjermer, selv om de som har de minste skjermene har fascinerende små. Dere er stort sett fra Norge. Og dere er veldig kule.

Noen ønsker til blogginnlegg for det nye året?

meta egoboosting bloggstatistikk