indregard.no
Blogging og medier

She loves my blog, yeah yeah

Det er hyggelig å få awards, kanskje spesielt I luv your blog, selv om jeg normalt ville være litt skeptisk til kjærlighetserklæringer fra Kristin, tatt i betraktning  at hennes tidligere kjendisforelskelser omfatter Nore Bergum, Sigvart Dagsland og Kåre Willoch.1

Det som ofte er problemet med slike tagg-slæsj-kåringer er at de medfører en forpliktelse til å spre viruset. Det innebærer også at man må gjøre utvalg, og som alle vet er det alt annet enn morsomt. For det første må man velge bort noen, og for det andre mistenkes man for de mest uhederlige motiver når man først velger noen.

Etter mye gjennomtanke har jeg imidlertid kommet til at jeg skal akseptere utfordringer og spre denne awarden, men jeg kommer til å gjøre det i form av ett innlegg per dag i en hel uke. Dermed slår jeg to fluer i en smekk: bloggfrekvens og alminnelig høflig oppførsel på en og samme tid!

Så følg med: I morgen kommer første I luv your blog award!

I parentes bemerket; jeg spiller bare tøff. Egentlig er jeg veldig smigret og alt sånt av å få en slik oppmerksomhet fra Kristin. Tusen takk! Jeg setter stor pris på det.


  1. Dog er en av de to siste Jonatan Løvehjerte, som jeg mer enn gjerne kan assosieres med. Jeg kan faktisk være en slags stand-in for nevnte hr. Løvehjerte i en hvilken som helst situasjon noen måtte ønske det. Jeg er imidlertid redd for brann og høyder, så jeg er ikke egentlig like kul.