indregard.no
Humor

Kontroversielt?

JC Penney, som selger klær, har laget en reklamefilm som er temmelig morsom:

[Videoen er tatt vekk fra internett]

Men enda morsommere er det at denne reklamefilmen oppleves som kontroversiell – faktisk så kontroversiell at den har blitt stoppet. Toppen på kransekaken er å lese kommentarene til noen av folkene på denne bloggen. Les for eksempel denne karen:

You enjoyed it ? You like that kids have sex out of wedlock ? You like that sexual transmitted diseases that come with this "just good" fun ? You like the 40-50 million baby killing abortions that come with that ? You like that some freak thought of a commercial about kids timing their selves to have sex ?

Personlig syns jeg linken mellom seksuelt overførbare sykdommer og sex mellom unge kjærester er den beste. Disse fjortenåringene altså. De bare strømmer over at seksualsykdommer.

Oppdatering: Og de gir seg ikke. Langt nede i kommentarrekka tar det helt av:

My faith is far from blind, the New Testament is THE most reliable ancient document in existence.

Dette er faktisk en del av et gudsbevis. Ettersom det nye testamentet er mer reliabelt som historisk kilde enn noen andre dokumenter fra klassisk tid (noe som forøvrig må kunne regnes som et premiss som kunne trenge litt plausibilitet), må Gud finnes. Det er så vakkert, konsist og absurd ulogisk.

Men en gammel tradisjon på internett er jo at man ikke skal fôre trollene. Jeg håper han ikke kan norsk.

historie religion sex ungdom reklame moralisme gud